thuisverpleging "Beter Thuis Verpleging"


THUISVERPLEGING MET NET DAT TIKKELTJE EXTRA

 een  volwaardige laat avond toer tot 22.00  uur !!!!!!!!

Linda, Vera , Stephanie, Christa en Cindy heten U welkom op de website van "Beter Thuis Verpleging". Wij zijn een enthousiast thuisverpleging team  met allemaal dezelfde waarde en normen. Wij willen U als thuisverpleging de zorgen geven zoals wij ze aan onze eigen ouders zouden geven. of dit nu een hygiĆ«nische zorg is of wondzorg, of U helpen met uw kousen, wij doen het met evenveel plezier.

Als thuisverpleging trachten wij ook U een zo goed mogelijke zorg te bieden, hiervoor volgen wij jaarlijks heel wat bijscholingen. Zo is er bij ons een referentie verpleegkundige wondzorg en een referentie verpleegkundige Oncologie aanwezig.

Wij hebben als thuisverpleging ook een referentieverpleegkundige palliatieve zorgen in huis, zodat wij in samenwerking met Omega U een zeer goede palliatieve begeleiding kunnen bieden.

Om familie te ontlasten en een zekerheid te bieden verhuren wij ook de nieuwste valalarmen die bij gebruik rechtstreeks contact maken met ons, en zal er dadelijk iemand van onze thuisverpleging ter plekke gaan.

Wij komen bij U aan huis op het afgesproken uur, en niet zomaar ergens in de loop van de dag. Wij doen thuisverpleging in Halle, Sint-Pieter-Leeuw, Lembeek, Pepingen, Huizingen, Buizingen, Ruisbroek, Dworp. Woon jij echter in een andere gemeente en thuisverpleging nodig, contacteer ons dan gerust,

Wij passen de derde betalers regeling toe, dit wil zeggen dat wij onze kosten rechtstreeks aan het ziekenfonds sturen.,  

Wens je meer info, of een vrijblijvend kennismakingsgesprek, geef ons even een seintje en wij maken tijd ervoor.

Beter Thuis Verpleging, de thuisverpleging met net dat beetje extra.

Tel: 0499/735.175


Ontdek hier onze video:


thuisverpleging

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x